Meryem'in mutfağından tarifler; Bizzat benim mutfağımdan,Benim objektifimden lezzetlerdir... Mutfağa dair her şey burada... Biz bize tarifler ve mutlu paylaşımlar için doğru yerdesiniz... Hoşgeldiniz :)
Her işin başı...
Her işin başı... بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
22 Aralık 2014 Pazartesi
YERLİ SOMON VE PALAMUT
Yerli somon,yerli palamut ve Çocukluğunuzdaki içtiğiniz Gazozun tadı Niğde gazozu
YERLİ SOMON VE PALAMUT:
Temizletip kılçıklarını aldırırsınız.
Yıkadıktan sonra mısır unuyla normal unu karıştırır tuzu da ekler,
Balıkları bir güzel unlarsınız.
sıvı yağda güzelce kızartırsınız.
Eee yanınada bir Niğde gazaozu iyi gider memleketimin gazozu :)
ohhh mis afiyet olsun...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Sizin blog biraz tehlikeliymiş, canım istedi :)
YanıtlaSilBalığı çok severim. Enfes görünüyor ellerine sağlık.
YanıtlaSilBaliklar oyle leziz gorunuyor ki, olsa da yesem dedim :) Ellerine saglik...
YanıtlaSilMerhaba ayy nasıl canım çekti harika görünüyor :) bu arada sosyal medya kafenin blog dayanışmasında gördüm bloğunu takipteyim benim bloğuma ve sosyal medya hesaplarıma da beklerim :)
YanıtlaSilwww.pembemakyajcantam.blogspot.com
facebook.com/pembemakyajcantam
instagram.com/kizsal_seyler33
twitter.com/mersin_cadisi
Blog keşif etkinliğinden bloğunuzu izlemeye aldım. sevgiler.
YanıtlaSilhttp://renklipastasepeti1.blogspot.com
nefis görünüyor ellerinize sağlık
YanıtlaSil