Her işin başı...

Her işin başı... بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

21 Nisan 2015 Salı

Madame Coco

madame coco


BU BİR BİLGİLENDİRMEDİR...

Madame Coco Rezilliği ! 

Mart' ın 13 'ünde internetten vermiş olduğum siparişler bugün (21 Nisan'da) tam 39 gün sonra tarafıma ulaştı...
Arkadaşlar olur ya Madame Coco sayfasından bir şeyler beğenirsiniz,almadan önce 10 kere düşünün derim...
Sayfası şikayet dolu.

Ürünler sipariş ettiklerinizin aynısı değil,kargo paketini hazırlayan kişinin zevkine kalmış şekilde geliyor, çünkü; sipariş verdiğim tepsi,fotoğraftaki ile yakından uzaktan alakası yok.
Bu firmayı buraya taşımamda ki kasıt ise;ödemeyi yaptıktan sonra,ürününüz gelmediği zaman kesinlikle karşınızda bir müşteri temsilcisi bulamıyorsunuz.Maillere ve telefonlara cevap veren olmuyor.Ürünü iade edeyim diyorsunuz iadeyi yapacak eleman yok. 

     Mesela; bu resimde gördüğünüz ekmek sepeti diye aldığım bir ürün kulpu kırık geldi, hadi onu yapıştırırım sorun değil dedim, ama;ben bu ürün 32*19*8 cm ölçülerinde sipariş ettim.Bugün elime gelen içine yatay şekilde 1 dilim ekmek sığabilen çok küçük bir sepet.Yani yazan ölçülerin yarısı bile değil.
Aldığım ürünün ölçülerini iyi hatırlıyorum çünkü ekmeklik olarak ölçerek almıştım...
Yaptıkları işte kesinlikle dürüst değiller...
Tavsiyem böyle firmalara paranızı kaptırmayın...


4 yorum:

  1. Facebook sayfasında her gönderinin altında söyleniyor insanlar ben de çok şahane indirimler görüyorum ama bu sebeple internet sitesinen almaya çekiniyordum. İyi ki tutmuşum o zaman kendimi. Ben sabırsızım gelemem böyle şeylere.. Geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  2. Aynısı yazın başıma geldi. Ben de pike bornoz almıştım gelmedi gitti yazdım Facebook'tan hemen yolladılar... Tatile gideceğim diye ısmarlamıştım neredeyse tatilden sonra gelecekti.. Mağazaya götürün derim hal çaresini bulsunlar! Kendilerini düzeltirler dedim ama daha da bozulmuşlar ://

    YanıtlaSil
  3. Hiç sevemedim bu madam coco'yu zaten geçmiş olsun :(

    YanıtlaSil
  4. merhaba canım bloğun çok güzel takibe aldım bende beklerim:) sevgilerle

    YanıtlaSil