BULGUR PİLAVININ: 1 SU BARDAĞINA 1BUCUK SU BARDAĞI SU(İSTENİLEN MİKTARDA YAPARSINIZ)2KURU SOĞAN,2 DOMATES RENDELENMİŞ VEYA BİZİMKİ GİBİ KONSERVE 2-3DİŞ SARIMSAK 2-3 SİVRİ BİBER,TEREYAĞI,SIVIYAĞ,TUZ
TAVUK: DÜDÜKLÜDE KALÇALI BUTLARI HAŞLADIK.
YAPILIŞI: SOĞANLARI YAĞDA KAVURUYORUZ VE SİVRİ BİBERLERİ EKLEYİP BİRAZDAHA KAVURURUZ,DAHA SONRA DOMATESLERİ VE SARIMSAĞI EKLEYİP BİR TAŞIM FOKURDATIRIZ VE BULGURU EKLERİZ SUYUNU EKLERİZ SUYUNU TAVUĞUN SUYUNDAN EKLERSENİZ DAHA GÜZEL OLUR.
TAVUKLARI KIRMIZI BİBER,KARA BİBER,KEKİK VE NANE İLE TATLANDIRIP İSTEDİĞİNİZ ŞEKİLDE SERVİŞ EDERSİNİZ...
KURU SOĞANSIZ YEMEĞİN DERİM :) AFİYET OLSUN :)
ÖYKÜŞÜM PİLAVI YAPTI DAHA LEZZETLİ OLDU TABİKİ :)
eline sağlık meryem hanım pilavınız çok güzel ve nefis olmuş sevgiler :)
YanıtlaSilEllerinize sağlık canım :)
YanıtlaSilöykü nün ellerine sağlık, ne de güzel poz vermiş, bayılırız bulgur pilavına..
YanıtlaSilKim yapmış bakim bu yemeği süper olmuş eline sağlık küçük aşçı
YanıtlaSilPilav ve tavuk nefis görünüyor.Asıl nefis görünen küçük prenses öpüyorum hanımkızı.Sevgiler.
YanıtlaSilKızınızın eli değip de kötü olması mümkün mü? İyi ki gördüm de aklıma geldi en sevdiğim yemeklerdendir tavuklu bulgur pilavı. Elinize sağlık.
YanıtlaSilÇOOOOK KOCAMAN TEŞEKKÜR EDİYORUZ ÖYKÜŞÜMLE NAZİK İÇTEN YORUMLARINIZA BİZ HEP BURADAYIZ SAYGILAR HERKESE:))
YanıtlaSilHmm mis gibi görünüyor.Ellerine sağlık canım
YanıtlaSilEllerinize sağlık. Bloğunuzu çok beğendim izlemeye aldım. Bana da beklerim.
YanıtlaSil