22 Aralık 2014 Pazartesi

YERLİ SOMON VE PALAMUT



Yerli somon,yerli palamut ve Çocukluğunuzdaki içtiğiniz Gazozun tadı Niğde gazozu 

YERLİ SOMON VE PALAMUT: 


Temizletip kılçıklarını aldırırsınız.
Yıkadıktan sonra mısır unuyla normal unu karıştırır tuzu da ekler,
Balıkları bir güzel  unlarsınız.
sıvı yağda güzelce kızartırsınız. 
Eee yanınada bir Niğde gazaozu iyi gider memleketimin gazozu :)

 ohhh mis afiyet olsun...


6 yorum:

  1. Sizin blog biraz tehlikeliymiş, canım istedi :)

    YanıtlaSil
  2. Balığı çok severim. Enfes görünüyor ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  3. Baliklar oyle leziz gorunuyor ki, olsa da yesem dedim :) Ellerine saglik...

    YanıtlaSil
  4. Merhaba ayy nasıl canım çekti harika görünüyor :) bu arada sosyal medya kafenin blog dayanışmasında gördüm bloğunu takipteyim benim bloğuma ve sosyal medya hesaplarıma da beklerim :)

    www.pembemakyajcantam.blogspot.com
    facebook.com/pembemakyajcantam
    instagram.com/kizsal_seyler33
    twitter.com/mersin_cadisi

    YanıtlaSil
  5. Blog keşif etkinliğinden bloğunuzu izlemeye aldım. sevgiler.
    http://renklipastasepeti1.blogspot.com

    YanıtlaSil