YERLİ SOMON VE PALAMUT
Yerli somon,yerli palamut ve Çocukluğunuzdaki içtiğiniz Gazozun tadı Niğde gazozu
YERLİ SOMON VE PALAMUT:
Temizletip kılçıklarını aldırırsınız.
Yıkadıktan sonra mısır unuyla normal unu karıştırır tuzu da ekler,
Balıkları bir güzel unlarsınız.
sıvı yağda güzelce kızartırsınız.
Eee yanınada bir Niğde gazaozu iyi gider memleketimin gazozu :)
ohhh mis afiyet olsun...
Sizin blog biraz tehlikeliymiş, canım istedi :)
YanıtlaSilBalığı çok severim. Enfes görünüyor ellerine sağlık.
YanıtlaSilBaliklar oyle leziz gorunuyor ki, olsa da yesem dedim :) Ellerine saglik...
YanıtlaSilMerhaba ayy nasıl canım çekti harika görünüyor :) bu arada sosyal medya kafenin blog dayanışmasında gördüm bloğunu takipteyim benim bloğuma ve sosyal medya hesaplarıma da beklerim :)
YanıtlaSilwww.pembemakyajcantam.blogspot.com
facebook.com/pembemakyajcantam
instagram.com/kizsal_seyler33
twitter.com/mersin_cadisi
Blog keşif etkinliğinden bloğunuzu izlemeye aldım. sevgiler.
YanıtlaSilhttp://renklipastasepeti1.blogspot.com
nefis görünüyor ellerinize sağlık
YanıtlaSil